Man kan si hva man vil: de aller fleste av oss liker litt godt sladder! Det er helt sant!

Å lese om kjendiser som har opplevd dét og dét, eller som har blitt fotografert sånn og sånn eller som har skrevet dét og dét er rett og slett knakende god underholdning. Kan du med hånden på hjertet si at ikke litt frisk sladder er interessant lesning?

I alle fall; du kan være revnende uenig men jeg tror allikevel ikke helt på deg. Vi mennesker er ganske enkle sånn, og det er derfor Facebook har blitt så populært som det har blitt. En ny side har som ikke har nevnt dukket opp, og navnet er Buzzly. Et fint og velklingende navn som virkelig kan by på forskjellige godsaker som er godt lesestoff. Her er man tydeligvis opptatt av det siste som skjer på kjendisfronten og kanskje spesielt i USA – og det er bra! Det er nemlig der det skjer!

Ingen nyheter er eksklusive, naturligvis, men det oppgis kilder og det hele og det er selvsagt positivt – man skal ikke ta æren for noe man ikke selv har laget. Oversettelsene er det dog de selv som har gjort og som er gjort i fin stil. Dette er en side som vil kunne bli en morsomt aktør på nettet så denne er det enkelt og greit bare å bokmerke like godt først som sist. Denne gjengen har kommet for å bli!

Innholdet strekker seg fra kjendisnytt og til morsomme videosnutter, og også litt hud er å skimte – og slik må det naturligvis være. Sidene har også et meget lekkert design og det er ingen tvil om at denne har planer om å etablere seg som en populær side, og for min egen del er jeg nesten bare nødt til å si at jeg håper det vil gå bra med det prosjektet!

Jeg støtter i hvert fall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *