Et raskt lån eller et lån på dagen er et begrep vi ofte hører, men hva menes egentlig med lån av denne typen, og er det gunstig å søke på slike? Vi ser nærmere på dette i vår artikkel.

Lån som man kan få innvilget raskt er et tilbud som er spesialtilpasset personer som har havnet i en situasjon hvor kontantstrømmen har blitt skadelidende. Dette kan være på grunn av uventede utgifter eller rett og slett at pengene har tatt slutt litt for tidlig, samtidig som det er litt for lenge til neste lønnsutbetaling.

Har man havnet i en situasjon som dette har man derfor muligheten til å få et lån på dagen for å klare med de utfordringene som manglende penger måtte gi, og det er derfor det går så raskt å få dem utbetalt. Lånene gis ut uten krav om sikkerhet og det er kun en kredittsjekk som kjøres og som danner grunnlag for innvilgelse eller avslag. Man kan også signere dokumentene med BankID og da er det faktisk gode muligheter for at lånet utbetales til kontoen samme dag som man søker.

Hvor store slike lån kan være vil være avhengig av hvilken type usikret lån man søker om og det vil også være avhengig av den økonomiske situasjonen din.

Typiske smålån, som de kalles, utbetales gjerne opp til 50.000 kroner, men som sagt: det varierer og vil også være avhengig av hvor man søker om lån.

Det finnes også andre typer lån som dette og de kan du lese mer om ved å følge linken.

Før du tenker på å søke om et lån som dette ber vi deg ha i bakhodet at pengene du låner skal betales tilbake. Lån som dette skal man være forsiktige med å ta for mange av eller at de er for store, og man skal alltid foreta en beregning som kan fortelle hvilken innvirkning mer gjeld vil ha på din personlige økonomi.

Hvis du opplever at du får betalingsproblemer er det viktig at du tar tak umiddelbart, og på sidene til Nordea finner du flere gode tips for hva du da kan gjøre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *