Om meg

Hei. Jeg heter Arne Einarson. Jeg studerer kommunikasjon og IT ved NTNU i Trondheim. Jeg har alltid interessert meg for kommunikasjon, språk og diskusjon. Jeg liker andre ting også. Deriblant teller jeg Kruttstek kaffe, Historiedokumentarer, og Katter, -jeg har tre av dem, og den eldste er 13 år nå. Jeg har hatt ham siden ungdomsårene.

Jeg liker også kjæresten min og vi driver akkurat nå og finner ut hvordan det er å bo sammen. Til nå så er det topp, og det har enda ikke vært mas om hverken toalettseter eller eller gardiner. Hege er flink til å bake og det er varm middag hver dag nå. Jeg har ingenting å klage over.

Internett er et fascinerende nytt medium hvor mange har funnet seg til rette, og hvor de trives og føler seg hjemme. Mange ting som vi før gjorde ute i verden utspiller seg nå i stor grad i det nye miljøet som Internett har gitt oss. Vi handler, jobber, dater, går i banken eller vi spiller og snakker med venner. I denne bloggen har jeg lyst å utforske fenomenene som utspiller seg i denne nye verden.

nexit