Det er snart tid for sommer og det betyr at du må gjøre klart kredittkortet ditt. Skal du utenlands er det helt åpenbart at du bør bruke et slikt kort, men husk på at du ikke bruker mer enn hva du kan betale tilbake før forfall.

Har du ikke skaffet deg et kredittkort til ferien er det på tide nå. Vi skal ikke har gå inn på hvorfor du bør ha et slikt kort, men henviser deg heller galant til denne artikkelen.

Rosa kort har kommet!

Altså: hvis du er en ung eller gammel dame og ikke har kredittkort kan vi nå fortelle at det har kommet et kort fra VIP Credit som er helt rosa! Dette kortet har ekstra fordeler rettet mot kvinner og da kan vi trekke frem elementer som shopping og skjønnhet.

Kortet har nettopp kommet og for alle som er tilhengere av den feminine fargen venter det altså her fordeler innenfor mote og skjønnhet. Direktøren i VIP Credit sier at kortet er ment å gi innehaveren muligheter utover kun betalingsfunksjonen og påpeker en viktig gjengs feiloppfatning blant nordmenn når det gjelder kredittkort:

– Mange tror at kredittkort kun er nyttig når man trenger mer penger å rutte med, men det stemmer ikke helt. I dag er kredittkort også et fordelskort som gir deg tilgang til en rekke funksjoner og tjenester du ellers bare kan drømme om – hvis du velger riktig kredittkort, selvfølgelig.

Sjefen kan fortelle at andre aktører, som for eksempel Victorias Secret har et lignende kort, det rosa Angel Card, men at dette nye kortet i Norge er det første i sitt slag her på berget.

Gründeren sier at han bestandig jobber intensivt for å kunne tilby sine kunder og nordmenn generelt helt nye produkter som vi ikke har sett før, og vi kan vel si at han har truffet bra denne gangen.

Som sagt er det flere fordeler med å bruke kortet og man får rabatter om man betaler med kortet i etablissementer som driver med skjønnhet, shopping, interiør, restauranter, magasiner og helse for å nevne noe.

Man får også gratis inngang på utesteder som Nox og OAK i hovedstanden og hvis du ønsker å ta limousin hjem fra en sen kveld vanker det rabatt også her.

Er du ingen fan av rosa kredittkort men kunne tenke deg alle fordelene? Bare rolig, du kan velge om kortet skal være sort eller rosa med gullskrift!

Kortet har en effektiv rente på 22,9% hvis du ikke betaler utestående saldo før forfall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *