Norsk Tippings liv henger i en tynn tråd skal man tro ekspertene. Konkurransen blir stadig større og når stadig flere kjendiser fronter konkurrentene blir det ekstra tøft. Men å gi seg uten kamp gjør de imidlertid ikke, og med Lotteritilsynet som spillpoliti er det jevnt og trutt saker angående dette oppe i mediene.

Norsk Tipping på sin side reklamerer tett for sine egne produkter og det gjøres gjennom mange kanaler. Deres argumenter om aggressiv markedsføring faller derfor på sin egen urimelighet men så lenge de er i en monopolsituasjon har det naturligvis alle muligheter til å gjøre slik som de vil. Diskusjonen lever i alle fall og det er mange mennesker som lar seg provosere av både NT og deres kumpaner i Lotteritilsynet.

Det ergrer nok uten tvil svært mange i maktens korridorer at mange kjendiser står på lønningslisten til NTs konkurrenter og det brukes alle mulige virkemidler for å få dem til å slutte med dette. Spesielt spilles det på deres samvittighet, og da er det gjerne deres posisjon som ‘rollemodeller’ det pirkes bort i. Stort sett tror vi at folk flest gir blaffen i dette og at ale gjør som de vil – og slik vil det nok bli.

Et utvalg har sågar anbefalt frislipp på markedet og da vil det bli spennende å se hva som skjer i kontorene på Hamar. Vil Norsk Tipping bestå eller vil de gå ned med flagget til topps? Det er i alle fall spennende tider i vente og man må nesten bare vente å se hva som vil skje. I mellomtiden fortsetter de norske kjendisene sin markedsføring samtidig som Lotteritilsynet gjør alt de kan for å være festbremser der hvor de kan – og samtidig kjøres dette ut i mediene slik at de nevnte konkurrentene får enda mer PR. Om dette er en bevisst strategi av kjendisene og deres arbeidsgivere skal man ikke spekulere i, men at markedsføringen fungerer er hevet over enhver tvil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *