Visste du at du har muligheten til å starte din egen investeringsbedrift i akkurat dette øyeblikket? Det er utrolig enkelt og du trenger ikke å gjøre noe formelt i det hele tatt.

Å investere penger er spennende, men å investere penger på kort sikt er om mulig enda mer spennende – og det vi da tenker på er cfd handel. Dette er et finansielt produkt som er veldig risikabelt, men for den som er villig til å sette seg inn i denne formen for trading så finnes det utvilsomt muligheter til å gjøre det godt. Årsaken til at vi trekker frem cfd handel og ikke ordinær aksjehandel er rett og slett at du ikke trenger så store beløp for å få stor avkastning på dine investeringer.

Grunnen til at man ikke behøver så stor kapital er enkelt og greit fordi man opererer med noe som kalles for giring – men igjen må det understrekes: dette er meget risikabelt. Du kan si at man med en handel for 1000 kroner for eksempel kan gire 25 ganger, og da har du i praksis kjøpekraft for 25.000 kroner! En helt fantastisk mulighet, men samtidig veldig skummelt ettersom tapene kan bli tilsvarende store.

Med en giring som dette betyr det kort og godt at du har kjøpekraft for 25.000 kroner som igjen betyr at du får avkastning som om du hadde investert 25.000 kroner!

Markedene er åpne døgnet rundt og den kanskje mest ettertraktede formen for trading er forex – eller valutahandel. Dette er et marked som omsetter for fire trillioner dollar hver eneste dag – og hvis du lurer så er trillion et tall med 18 nuller bak, bare så du skal få et begrep om hvor store summer det er snakk om.

Selv om valutamarkedet er spennende er det også veldig volatilt, og det betyr at endringer skjer ofte og at de er store. Et utall faktorer spiller inn på hvordan et valutakryss utvikler seg, så det gjelder å holde seg orientert over hva som skjer til enhver tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *