post
Sponset innhold fra Lånemegleren.no

nexit

Internett er fylt med muligheter for å låne penger og uansett om hvor gammel du er, om du er student, pensjonist eller arbeidsløs, så er det mulig å låne penger.

Dette er en av de store fordelene med internett. Det er lettere å opprettholde kontakt mellom privatpersoner og den offentlige sektoren og bedrifter. Dette gjør det også enklere for bedriftene å tilby forskjellige mini lån, kredittkort eller kreditter til private kunder (representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.). Det gjør det også mer behagelig for kunden, som slipper de langvarige prosessene, hvor det rotes rundt i privatlivet hans. Inntrengende spørsmål om hva lånet skal brukes til, og også om det kan tillates å gi lån.

Stort sett alle private pengeutlånere gjør det mulig for kunden sin, å låne penger online, gjennom hjemmesidene deres. Det gjelder for for alle store og kjente utbydere, som Thorn og Leasy. Det har blitt så populært å ordne lån på nettet, at mange av pengeutlånerne ikke lengre trenger gjør det mulig å ha direkte kontakt, annet en gjennom hjemme siden.

På sett og vis er jo dette greit, men det kan også føre til floker og kommunikasjonsproblemer. Derfor så kan jeg bare råde interessenter for slike tjenester å gjøre en god bakgrunns-sjekk på firmaer som det ønskes å gjøre forretning med. Forbrukersider, i kombinasjon med et enkelt google-søk er ofte det som trengs for å unngå å bli lurt.

At kontorene forsvinner er også kostnadsbesparende. Dette har blitt tvunget fram av den harde konkurransen som hersker på dette kredittmarkedet. Det kommer selvfølgelig også lånetakeren til gode når kostnadene holdes nede og det er hard konkurranse om kundens gunst, og mange tilbydere.

Du kan låne mellom 1000 og 350 000 kr uten å stille særskilt sikkerhet for pengene. Som lånetager i en avtale av denne typen kan du ha mye kontroll selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *