Vi skal trekke oss litt vekk fra den offisielle og vanskelige/kjedelige økonomien og skrive litt mer om det som kanskje interesserer folk flest. Det store spørsmålet for mange er: hvordan kan jeg tjene penger på å jobbe fra mitt eget hjem? Er det faktisk mulig, og hvordan kan man gjøre det?

Dette er et svært omfattende spørsmål og det er naturligvis ingen enkel sak å gi et konkret svar på det: hadde man hatt det ville vi alle ha sittet hjemme i vårt lune reir og tjent penger som gress – og så enkelt er det jo naturligvis ikke!

Så vi tenkte rett og slett at vi skulle ta for oss én av de aktuelle metodene, og vi velger å gå løs på den som kanskje tenkes på som den mest glamorøse måten å tjene penger på: nemlig det å drifte sin egen blogg! Blogg ja, du leste rett, men hvorfor tar vi opp dette? Det gjør vi rett og slett fordi det er utrolig interessant og fordi vi lar oss imponere av de som faktisk har klart å gjøre dette til et levebrød for seg selv. Vi snakker her om Sophie Elise, Komikerfrue, Fotballfrue og så videre og så videre.

Hva har de klart å treffe som gjør at de kan tjene såvidt mye penger som de faktisk gjør? Det er vanskelig å si, og selv om mange vil si at dere skriverier er platte så må vi få si oss litt uenige i det. Det kan for mange oppfattes som uviktig det disse bloggerne skriver, men allikevel treffer de mange. Hvordan kan det ha seg?

En vellykket blogg har mange lesere, og det må vi være enige i. Så hva er det som samler mange lesere? Jo, det er vel de tingene som rosebloggerne skriver om da? Så ja, du kan tjene penger på blogging, men det viktigste er at du skriver innenfor en ramme hvor det finnes et annonsemarked som man kan tjene på. Google-klikk vil ikke gjøre deg rik – til det må trafikkmengden være så stor at det nesten blir en umulig oppgave i Norge.

Men ja: har du en god idé til en rosablogg? Hvorfor ikke sette i gang i dag? Husk å være nøye med skrivingen din – mange vil falle av hvis du ikke har et godt språk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *