Rekorden som den yngste spilleren noen gang i CL tilfalt ikke Martin Ødegaard i Real Madrid og det er vel ingen tvil om at dette er litt skuffende for de av oss som er fotballinteresserte. Toget gikk altså i dag og da Ødegaard ikke ble tatt med i troppen til CL-kampen mot Schalke er det ingen flere muligheter igjen.

Hvis det unge stjerneskuddet hadde fått spilt denne kampen ville han ha slått legendariske Celestine Babayaro med kun tre dagers margin, men denne muligheten er nå altså gått.

Det var nokså synd for norsk fotball og kanskje også litt for Real Madrid som ville hatt en flott rekord. Det er kanskje mest synd på Ødegaard selv, men han vil nok uansett få flere muligheter ved en senere anledning.

Ødegaard spiller for øyeblikket kamper for Real Madrids andrelag på tredje nivå i Spania, og i følge rapportene gjør han det godt der. Laget ligger på andreplass i ligaen og kjemper for å få til et opprykk til spansk andredivisjon. Dette vil være en fin arena for nordmannen å utvikle seg i, og laget trenes av ingen ringere enn Zinedine Zidane. Zidane er en levende fotballegende og det er ingen tvil om at Ødegaard befinner seg i de beste hender hos en trener som mange håper vil forme nordmannen til en kommende stjernespiller.

Ødegaard spiller med nummer 10 på ryggen på Real Madrid Castilla, og dette er et nummer som forplikter i internasjonal fotball. Zidane selv spilte med dette nummeret og andre legender som Maradona har også hatt dette nummeret på sin rygg.

Carlo Ancelotti som er treneren til Real Madrid kunne fortelle at Ødegaard er en god spiller men at han for øyeblikket ikke kan si noe om hvor langt unna sin a-lagsdeby nordmannen er og derfor må vi rett og slett smøre oss litt med tålmodighet og vente på den store debuten – forhåpentligvis foran et fullsatt Santiago Bernabeu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *