post
Annonselenke mot Lånemegleren

Nettbank, også kjent som elektroniske banktjenester eller e-bank, er en av de mange måter å gjennomføre eller administrere finansielle transaksjoner på. I stedet for å gå til banken personlig, går du til et sikkert nettsted som tilbyr de funksjoner og muligheter som vanlige banker tilbyr.

E-bank tilbyr funksjoner som å betale regninger, du kan styre dine fond, eller søke om lån (Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.). Dette er en teknologi som er til stede i dag for å gjøre livet ditt enklere.

Den første nettbanken startet helt tilbake på 80-tallet da folk brukte de første pcene til å få tilgang til bankkontoer over telefonlinjer. I motsetning til i dag så kunne man med «Home-banking» bare vise bankoverføringer, uttalelser og betalinger. I dag, alt du kan derimot gjøre alt som en tradisjonell bank tilbød før, over nettet.

En annen interessant funksjon med nettbank er, at du er i stand til å betale dine regninger når du vil, og hvor du vil. Dette inkluderer overføring penger fra en bank til en annen. Du kan også se din brukskonto og bank-uttalelser uten å måtte vente på posten lenger.

Foruten dette vil bankgebyrer avhenge av hvilken nettbanken du velger. Noen bedrifter tilbyr sine tjenester gratis. Jeg kan bare anbefale at du gjør den nødvendige researchen for å avgjøre hva som gavner deg best. Det vil ikke være så vanskelig uansett, siden nettbank i dag blir mer og mer populært. Min bestefar med sine 85 år gjennomfører alt han trenger hjemmefra uten større problemer.

Det siste punktet er om det er trygt, og i dag kan man gi et definitivt ja på dette spørsmålet. I begynnelsen fantes der noen små hull, som nå er funnet og tettet. Det viktigste er at du har et standard antivirusprogramm, og vet du ikke hva det er så spør barnebarnet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *