Det finnes faktisk en del kredittkort som er billigere enn andre kort, og det vi da først og fremst tenker på er rentene på kortet. Her er det store individuelle forskjeller mellom do ulike tilbyderne, så det gjelder å være selektiv når man skal sikre seg et kredittkort.

Det kan også være fornuftig å tenke over hvordan man har tenkt å bruke kortet for å nyttiggjøre seg av det på best mulig måte, og hvis man for eksempel liker å betale ned det man er skyldig over tid så er man nødt til å ha et kort som tilbyr så lave renter som mulig.

Du finner en oversikt over flere kort her som har lave renter. Når vi sier ‘lave renter’ så er naturligvis det et utsagn som er relativt, og lave renter vil da være i forhold til andre kredittkort som har høyere renter. I artikkelen finner du syv forskjellige kredittkort som har renter som kan betegnes som lave og da regner vi alt fra 17% til litt over 20%. Dette er jo naturligvis renter som vi i dag må kunne betegne som høye, men til å være kredittkort er de nokså lave.

Disse kortene har også mange andre forskjellige fordeler og ved å lese artikkelen har du sjansen til å lære deg mer om de forskjellige kortene. Hvis det er bonuspoeng og slike ting du er ute etter så anbefaler vi enkelt og greit at du bruker kredittkortet som et vanlig bankkort og at du overfører penger til kredittkortet hver gang du har brukt det. Du har da ikke muligheten til å bruke det vanlige bankkortet ditt parallellt med kredittkortet ettersom du da til syvende og sist vil bli fri for penger å dekke kredittgjelden med.

Handle med kortet som et vanlig kort og du vil da få massevis av bonuspoeng – det gjør det faktisk litt morsommere å bruke penger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *